ok Om oss « StreetFashion.se

Om oss

Streetfashion.se har funnits online i olika former sedan starten 2009. Oavsett utförande och utformning har fokus alltid legat på att vara en del av, och stötta streetwear scenen, både globalt och lokalt. SFSE har under årens lopp samarbetat med musikartister, lokala och internationella varumärken, stora som små och alltid med fokus på att få ut nyheter, artiklar och intervjuer med folk och aktörer som vi själva uppskattar.

I och med den senaste utgåvan och formen av SFSE lyfter vi åter målet mot att bättre kunna agera förlängning åt främst den lokala scenen, inte minst när det gäller kläder och musik. Givetvis med fortsatt öga på den större scenen, nya släpp och kollektioner men lite närmare hjärtat så att säga.

SFSE har med vår senaste form även fått äran att utse en ny chefsredaktör, Stina Severinsson som vi tror starkt på då hennes förmåga och smak inom streetwear agerar som ett lysande ankare för oss andra och vi välkomnar dig som läsare och samarbetspartner att följa oss på färden.

 

Mvh Streetfashion.se