Om Oss

Streetfashion.se sedan 2009
Om Oss

Streetfashion.se startade 2009 och har sedan dess utvecklats från en renodlad streetwear-blogg till en omfattande plattform som täcker mode, accessoarer och stilguider. Vi är engagerade i att utforska och dela de senaste trenderna och tipsen inom modevärlden.

Vår Vision

Vi ser vår verksamhet som ett ständigt kreativt äventyr, där målet är att utforska, experimentera och förnya kommunikation och media. I ett landskap som alltid förändras vill vi ha kul på resan, och vi drivs av en kärlek till att skriva och en passion för att se vad ny teknologi kan möjliggöra. Genom vårt arbete strävar vi efter att fängsla och inspirera, alltid med ett öga på mode, design och frågor i livet.

Vår Historia

Streetfashion.se grundades 2009 av ett team från mediabranschen som såg ett behov av en plattform dedikerad till streetwear i Sverige. Vi började som en liten blogg men har snabbt vuxit till en omfattande guide och nyhetssida för allt inom mode och accessoarer. Med vårt säte i Göteborg har vi under åren samarbetat med byråer såsom AWB, Mi5 Communications, Ninth studios, FRCTN Store och var en av få nordiska bloggar som körde Nike-annonser.

Utöver mode har vi också en stark bakgrund inom musikindustrin. Vi har samarbetat med olika artister och hjälpt till att släppa låtar som har fått stor uppmärksamhet.

Vårt Innehåll

På Streetfashion.se hittar du:

  • Trender: Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna inom mode och streetwear, teknik och livet i allmänhet.
  • Stilguider: Behöver du hjälp med att sätta ihop den perfekta outfiten? Våra stilguider ger dig tips och råd om hur du kan kombinera olika plagg och accessoarer.
  • Intervjuer: Möt människorna bakom märkena. Vi intervjuar designers, influencers och andra viktiga personer inom modevärlden.
  • Berättelser: Läs inspirerande berättelser från våra läsare och medlemmar av vår community.
  • Krönikor: Våra medarbetare skriver insiktsfulla krönikor om allt från mode till kultur och samhälle.

Vårt Team

Vårt team består av skribenter och frilansare som alla delar en passion för mode. Med olika bakgrunder och erfarenheter bidrar vi alla med unika perspektiv för att göra Streetfashion.se till en mångfacetterad och dynamisk plattform. Vi har utökat vårt team genom åren och inkluderar nu även medarbetare som skriver krönikor och annat lite roliga guider.

Vårt Syfte

Varför gör vi detta? För att det är kul! Vi har alltid tyckt om att skriva och bevaka omvärlden. Vi är positivt nyfikna på hur AI kan användas i vårt redaktionella material, och våra skribenter använder ibland pseudonymer för att utforska olika perspektiv.

Bli en Del av Vår Gemenskap

Vi älskar att engagera oss med våra läsare och skapa en känsla av gemenskap. Följ oss på sociala medier för dagliga uppdateringar, tips och inspiration. Delta i diskussioner, ställ frågor och dela dina egna mode-looks med oss. Vi värdesätter din feedback och ser fram emot att höra från dig.