Hur vi missade re-releasen av Yeezy

13 juni 2024
pair of black Adidas Yeezy Boost 350 V2

Adidas har återupptagit sina Yeezy-släpp och det senaste inkluderar flera eftertraktade modeller som Yeezy Boost 350 V2 och Yeezy 700. Efter en tids uppehåll är Yeezy-skorna tillbaka med full kraft och sneakerheads över hela världen jublar.

Yeezy’s Framgångssaga

Yeezy, skapad av Kanye West i samarbete med Adidas, debuterade 2015 och har sedan dess blivit en av de mest ikoniska skoserierna. Med sin unika design och komfort har varje släpp skapat enorm efterfrågan och snabb slutsåld status.

Senaste Återlanseringen

Efter en paus på grund av diverse omständigheter har Adidas bekräftat att de populära modellerna nu är tillgängliga igen. Den senaste återlanseringen började redan i maj och fortsätter med fler drops planerade under juni.

När Allt Gick Fel – Appen Försvann

Mitt i all förväntan och hype inför det senaste släppet, gjorde vi ett ödesdigert misstag – vi tog bort vår Adidas-app. Ja, du läste rätt. Precis innan det stora ögonblicket beslutade vi oss för att rensa lite i våra telefoner, och därmed försvann vår direktlänk till sneakerparadiset. Plötsligt missade vi alla notiser och möjligheten att köpa våra favoritsneakers.

Räddningen – Storlekar Finns Kvar

Men det är inte över än! Trots vår oturliga app-rensning upptäckte vi att några storlekar fortfarande finns kvar hos vissa återförsäljare. Så om du också missade hypen, ge inte upp! Det finns fortfarande en chans att lägga vantarna på ett par Yeezys.