Josh Kalis lämnar Alien workshop för DGK

28 augusti 2009
Josh Kalis lämnar Alien workshop för DGK

Josh Kalis är en välkänd figur inom skateboardingvärlden, känd för sin påverkan på street skateboarding och sitt långvariga samarbete med Alien Workshop. Hans byte till DGK (Dirty Ghetto Kids) markerade en viktig övergång i hans karriär och i skateboardingindustrin som helhet.

Bytet till DGK

Kalis bytte från Alien Workshop till DGK skedde omkring 2009, en händelse som skakade skateboardvärlden. Detta beslut var inte bara en förändring av sponsring, utan också ett steg mot nya utmaningar och möjligheter i Kalis karriär.

DGK: En Ny Era

I DGK fann Kalis en ny plattform för att uttrycka sin stil och fortsätta att påverka skateboardingkulturen. DGK, grundat av professionella skateboardåkaren Stevie Williams, är känt för sin unika mix av streetkultur och skateboarding.

Även om vi på streetfashion.se inte längre har tillgång till vår ursprungliga artikel, fortsätter Josh Kalis att vara en inspirationskälla inom skateboardkulturen.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009