Prylar och plagg som håller dig cool (bokstavligen)

1 juli 2024
Prylar och plagg som håller dig cool (bokstavligen)

Sommaren närmar sig och med den kommer varma, svettiga dagar. Lyckligtvis finns det teknologiska innovationer inom mode som kan hjälpa dig att hålla dig sval och bekväm. Här är en guide till de bästa prylarna och plaggen som kombinerar stil och funktionalitet för en sval sommar.

1. Kylande t-shirts och linnen

Modemärken som Uniqlo och Nike har utvecklat kläder med kylande teknologi som absorberar och avdunstar svett effektivt. Uniqlo’s AIRism-serie är ett utmärkt exempel på detta, med material som andas och håller dig torr även under de varmaste dagarna. Nike erbjuder också kläder med Dri-FIT-teknologi, som hjälper till att reglera kroppstemperaturen genom att transportera bort svett från kroppen.

Se Uniqlo AIRism-kollektionen här

Utforska Nike Dri-FIT här

2. Smartklockor med hälsosensorer

Att hålla koll på kroppstemperaturen och vätskebalansen är avgörande under sommaren. Smartklockor som Apple Watch och Fitbit kan hjälpa dig att övervaka dina hälsodata i realtid. De kan mäta din hjärtfrekvens, registrera din aktivitet och till och med påminna dig om att dricka vatten.

Kolla in Apple Watch här

Utforska Fitbits sortiment här

3. UV-skyddande kläder

UV-skyddande kläder är ett måste för sommaren. Varumärken som Columbia och Coolibar erbjuder kläder med inbyggt UV-skydd, vilket minskar risken för solbränna och hudskador. Dessa plagg är utformade för att blockera skadliga UV-strålar och håller samtidigt huden sval.

Se Columbias UV-skyddande kläder här

Utforska Coolibar här

4. Bärbara fläktar och kylare

För extrema temperaturer kan bärbara fläktar och kylare vara en räddning. Smarta lösningar som neckband-fläktar eller handhållna kylare från märken som Sony och Comlife kan ge dig en personlig bris vart du än går. Dessa prylar är laddningsbara och lätta att bära med sig, vilket gör dem perfekta för utflykter och festivaler.

Se Sonys bärbara fläktar här

Utforska Comlife handhållna kylare här

5. Kylande kepsar och hattar

Hattar och kepsar med inbyggd kylteknologi är ett annat smart val för att hålla huvudet svalt. Produkter som Mission Cooling Hat och Arctic Hat använder avancerade material som absorberar svett och kyler ner huden när de blir våta. Perfekt för sportaktiviteter eller en dag på stranden.

Se Mission Cooling Hat här

Utforska Arctic Hat här

Teknologiska innovationer inom mode gör det möjligt att hålla sig sval och bekväm, även under de varmaste sommardagarna. Genom att investera i smarta kläder och prylar kan du njuta av sommaren utan att behöva oroa dig för överhettning. Vilken av dessa produkter kommer du att testa i sommar? Dela dina tankar med oss i kommentarerna!

Relaterade artiklar: