Retro-löpning feeling med nya Converse Thunderbolt Modern

7 december 2017
Retro-löpning feeling med nya Converse Thunderbolt Modern

Tätt inpå de senaste lanseringarna av Converse All Star Modern-, och Converse Auckland Modern-kollektionerna är Converse tillbaka med det senaste tillskottet i den ”moderna familjen” – nya Converse Thunderbolt Modern. I denna uppdaterade siluett gör Converse omtalade historia inom sport och dess design sig påmind och tillskottet tar direkt inspiration från märkets arv inom löpning. Gött retro helt enkelt. Vilket även färgsättningarna är. Feeeeta colorways!

När det kommer till konstruktion och material är dock inget retro. Det är nytt och utvecklat och top fly. Skon har utrustats med en ovansida i jacquardtyg för en dynamisk passform och lätt vikt, samt en Nike Hyperfuse-konstruktion för längre hållbarhet och stöd. Den har även försetts med en sula av phylon som ger bekvämlighet och ett flexibelt grepp. Låter inte det minsta obekvämt faktiskt.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009