Slap one in a million

28 december 2010
Slap one in a million

Idag är tydligen en trippelsöndag – för inget tycks hända varken i Göteborg eller ute i resten av landet och världen. Inte så konstigt kanske, alla är dästa och förstörda efter julhelgen och resten av er är väl ute och ränner på hysteriska mellandsgsreor.

Själv tar jag det lugnt hemma och kollar igenom de senaste avsnitten av tidningen SLAP’s smått briljanta reality/skatetävling One In A Million. Årets upplaga är sjunde i ordningen och tävlingen går ut på att alla som vill får skicka in bidrag i form av videomaterial, och sedan väljs en handfull skara av åkare ut som får komma till SF och skejta med proffs och på så sett delta i tävlingen, där vinsten är spons under ett år från tävlingens sponsorer. Tidigare år har varit underhållande men lite intetsägande – detta år har dokusåpaväxeln kastats in och det är faktiskt riktigt underhållande. Så har ni inget för er rekommenderar jag varmt att kolla in alla de hittills släppta avsnitten. Perfekt tidsfördriv på en trippelsöndag!

Notering: Den här artikeln från 2010 är uppdaterad med alla avsnitt som kommit ut, du hittar serien här nedan.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009