Tretorns Nylite ’67

14 maj 2024
Tretorns Nylite ’67

Tretorn, det ikoniska svenska skomärket, har återigen visat sin förmåga att kombinera tradition med innovation genom lanseringen av Nylite ’67, en modern tolkning av deras klassiska tennissko från 1967. Denna nya modell, som släpps i maj 2024, fokuserar på hållbarhet, komfort och tidlös stil.

Historisk Bakgrund och Modernisering

Nylite lanserades ursprungligen 1967 och blev snabbt populär, inte minst tack vare sin association med tennisstjärnor som Björn Borg. Den nya Nylite ’67 behåller mycket av den ursprungliga designens elegans och enkelhet men har genomgått flera förbättringar för att möta moderna krav.

Hållbara Material och Komfort

Den nya Nylite ’67 är tillverkad av hållbara material som återvunnen bomull för ovandelen och Appleskin, ett veganskt läder tillverkat av restprodukter från äppelindustrin, för Tretorns ikoniska ”gullwing”-logotyp. Skons sula är gjord av naturligt gummi, och innersulan använder Ortholite-teknologi för att säkerställa optimal komfort under hela dagen​​.

Design och Funktionalitet

Designen av Nylite ’67 är enkel och elegant, vilket gör den mångsidig och lätt att bära både med och utan strumpor. Den har också en delvis ofodrad ovandel i kraftig bomullscanvas, vilket ger en robust men ändå bekväm känsla. Dessutom är den tillgänglig i klassiska färger som svart och vitt, vilket gör den till en perfekt match för en mängd olika outfits​.

Sammanfattning

Tretorn har med Nylite ’67 lyckats skapa en sko som hedrar sitt arv samtidigt som den anammar moderna hållbarhetsprinciper och komfortteknologier. Denna sko är ett utmärkt val för alla som söker en stilren, bekväm och miljövänlig tennissko.

För mer information och för att köpa Nylite ’67, besök Tretorns officiella hemsida.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009