Adidas Originals x Rita Ora Super pack ss15

22 mars 2015
Adidas Originals x Rita Ora Super pack ss15

Adidas Originals samarbete med Rita Ora för vår/sommar 2015, kallat ”Super Pack”, var en färgstark och dynamisk kollektion som tog stark inspiration från popkonst. Denna samling bestod av kläder och skor, alla präglade av djärva och livfulla grafiska mönster.

Design och Estetik: Kollektionen inkluderade spårjackor, beskurna toppar, leggings och bustiers, alla präglade av popkonstmotiv. Färgpaletten dominerades av rött, blått, gult och vitt, vilket reflekterade ett lekfullt och energiskt tema. Grafiken i kollektionen inkluderade serietidningsinspirerade tryck, vilket skapade en känsla av rörelse och livlighet​​.

Skor: I skosegmentet inkluderades modellerna S-M-L och Superstar. S-M-L-modellen utmärkte sig med ett elegant virvlande fototryck på den mesh-baserade överdelen, medan Superstar var utsmyckad med ett överallt grafiskt tryck inspirerat av serietidningskonst. Båda paren var tillverkade av canvas och inkluderade svarta Three Stripe-logotyper och en Rita Ora-signaturetikett på tungan​​.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009