Bill Cobbs, ”Bodyguard”-skådespelaren, har gått bort

27 juni 2024
Bill Cobbs

Bill Cobbs, den älskade skådespelaren känd från ”The Bodyguard”, har avlidit vid 90 års ålder. Cobbs hade en lång och framgångsrik karriär inom film och TV, och hans bidrag till underhållningsindustrin kommer att minnas länge.

Ett liv i rampljuset

Bill Cobbs föddes den 16 juni 1934 i Cleveland, Ohio. Han började sin karriär sent i livet, men hans talang och karisma gjorde snabbt honom till en favorit bland både regissörer och fans. Cobbs är kanske mest känd för sin roll i ”The Bodyguard”, där han spelade tillsammans med Whitney Houston och Kevin Costner.

Förutom ”The Bodyguard” hade Cobbs roller i en mängd andra filmer och TV-serier, inklusive ”Night at the Museum”, ”Demolition Man” och ”Oz”. Hans förmåga att ta sig an en bred variation av roller gjorde honom till en mångsidig och respekterad skådespelare.

En älskad skådespelare och vän

Cobbs var inte bara känd för sina skådespelartalanger, utan även för sin vänlighet och professionalism på inspelningsplatsen. Kollega efter kollega har vittnat om hans generositet och viljan att hjälpa yngre skådespelare att hitta sin plats i branschen.