Samsungs super size 98-tums tv

26 juni 2024
Samsungs super size 98-tums tv

Samsung har nyligen presenterat fyra nya modeller i sitt supersize-segment av TV-apparater: DU9005, QN90D, Q80C och flaggskeppet QN990C. Dessa 98-tumsskärmar är designade för att ge en bioliknande upplevelse hemma och sträcker sig från UHD till 8K-upplösning.

Revolutionerande Teknik

QN990C erbjuder 8K-upplösning med Samsungs Quantum Matrix Technology, vilket ger djupare svärta och mer detaljerade bilder. Denna modell är utrustad med Cinema Object Tracking Sound (OTS), som ger en omslutande ljudupplevelse genom att följa rörelser på skärmen. För de som värdesätter ljudkvalitet, är QN990C:s integrerade högtalare en imponerande funktion.

Användning av AI

DU9005 och QN90D är utrustade med Samsungs Neo Quantum Processor, som använder AI för att förbättra bildkvaliteten. Genom att analysera varje scen justerar processorn automatiskt ljusstyrka, kontrast och detaljrikedom för att leverera en optimal bild.

Pris och Tillgänglighet

Med priser som sträcker sig från cirka 50 000 till 440 000 kronor, erbjuder dessa TV-apparater olika alternativ för konsumenter som vill investera i högkvalitativa, stora skärmar. Q80C, som är mer prisvärd, ger också imponerande prestanda med UHD-upplösning och förbättrad färgåtergivning.

Samsungs lansering av dessa större TV-apparater kommer som svar på en ökad efterfrågan på större skärmar för hemmabruk, särskilt med tanke på det ökande intresset för streaming och hemmabio.