En hel del sköna släpp på Shelta

23 januari 2010
En hel del sköna släpp på Shelta

Jordan Brand sparar inte på krutet under 2010. Redan i januari släpper de en mycket efterlängtad sneaker nämligen Jordan VI. Har ni mot all förmodan sovit på det släppet så gör inte det längre. Personligen har jag svårt att se vad JB kommer toppa detta släpp med. Lyckas JB med just denna bedrift under 2010 kommer jag bli väldigt glad för det betyder bara mer hetta för oss sneaker älskare. Jordan VI kommer finnas i två färgsättningar på bland annat Shelta den 23′de januari så häng på låset eller surfa in i deras online butik för att lösa ett par.

Jag måste även nämna en annan favorit som har dykt upp på Shelta. Vilken är det undrar ni då, jo det är nämligen så att jag älskade James Worthy back in the day. Mannen som lirade med de otroligt fashionabla glasögonen. Personligen förstod jag aldrig varför vilket bara bidrog till att jag gillade honom ännu mer. Nu borde ni ju ha listat ut vilken sneaker det är jag talar om. Givetvis är det James Worthy’s signatur modell New Balance P790LK. För att spana in bilder på den och ett skönt klipp när herr Worthy spelar korgboll så klickar ni på fortsätt läs.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009