Josh Kalis officiellt på DKG

4 oktober 2009
Josh Kalis officiellt på DKG

Efter att ha publicerat artikeln om Josh Kalis övergång från Alien Workshop till DGK, är vi glada att nu kunna bekräfta att Kalis officiellt är en del av DGK-teamet. Denna förändring är inte bara betydande för Kalis personligen, utan markerar också en ny fas i skateboardvärlden. För en fördjupad bakgrund, läs vår tidigare artikel här.

Om DGK (Dirty Ghetto Kids)

DGK, grundat av skateboardlegenden Stevie Williams, är mer än bara ett skateboardmärke; det är ett uttryck för streetkulturen och en hyllning till skateboardåkare som kommer från mindre gynnade bakgrunder. Märket är känt för sin autentiska stil och har en stark koppling till gatukulturen och hiphop.

Josh Kalis i DGK

Josh Kalis anslutning till DGK är en naturlig utveckling i hans karriär. Känd för sin rena och tekniska street skating, tillför Kalis en ny dimension till DGK. Hans erfarenhet och inflytande inom skateboardvärlden är ovärderliga, och hans närvaro i DGK-teamet bekräftar märkets status som en ledare inom skateboardkulturen.

DGKs Vision och Framtid

DGK står för att bryta ner barriärer och främja mångfald inom skateboardvärlden. Med Kalis ombord fortsätter märket att driva gränserna för vad som är möjligt, både i termer av skateboarding och kulturell påverkan. DGK är inte bara ett varumärke; det är en rörelse som förenar människor från olika bakgrunder genom gemensam passion för skateboarding.

Sammanfattning

Josh Kalis anslutning till DGK är en spännande utveckling för både honom och märket. Med sin djupa förståelse för och kärlek till skateboardkulturen, är Kalis en perfekt match för DGK:s ethos. Hans framtida bidrag till teamet och skateboardvärlden ser ut att bli både betydande och inspirerande.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009