Louis Vuitton lanserar stiliga och portabla LV Nanogram-högtalare

26 januari 2024
Louis Vuitton lanserar stiliga och portabla LV Nanogram-högtalare

Det franska modehuset Louis Vuitton expanderar sitt sortiment av premium teknikprodukter med de nya portabla LV Nanogram-högtalarna.

Denna elektroakustiska transducer är betydligt mindre än tidigare modellen, Horizon Speaker, och är perfekt för resande, med sina 13,5 cm i diameter och vikt på endast 520 gram. Den har även en läderögla som gör det enkelt att fästa högtalaren på väskans remmar eller handtag.

Nanogram-högtalarna har en unik design som påminner om en snurrande top med diamantliknande form och är dekorerade med präglade detaljer och monogramblommor som är karakteristiska för varumärket. Louis Vuittons logotyp är också integrerad i högtalarens perforerade galler.

Louis Vuitton x Pharell Williams

Det finns tre varianter att välja mellan: silver, koppar och en begränsad ”Damoflage”-utgåva, inspirerad av Pharrell Williams SS24-kollektion för märket. Priset ligger på 2 230 USD, och alla tre varianter av LV Nanogram-högtalaren finns nu tillgängliga för köp via Louis Vuittons officiella kanaler.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009