Adidas Originals Pastel Roses Capsule collection

22 januari 2021
Adidas Originals Pastel Roses Capsule collection

Adidas Originals är inte bara ett märke; det är en kulturell rörelse. Som en av de mest ikoniska pelarna inom streetwear har Adidas Originals lyckats blanda sportens funktionalitet med urbant mode på ett sätt som få andra märken har lyckats med. Med sina rötter djupt förankrade i sportens värld, särskilt inom fotboll och löpning, har Adidas Originals utvecklats till ett av de mest igenkända och uppskattade streetwear-märkena globalt.

Kännetecknande för Adidas Originals är deras förmåga att ständigt förnya sig samtidigt som de bevarar sin rika historia. Från klassiker som Superstar, Stan Smith och Gazelle till mer samtida silhuetter som NMD och Yeezy, fortsätter märket att vara relevant och eftertraktat. Deras samarbeten sträcker sig från legendariska artister och designers som Kanye West och Pharrell Williams till innovativa samarbeten med andra varumärken och kreatörer, vilket ytterligare cementerar deras plats i modevärlden.

Det som kanske är mest fascinerande med Adidas Originals är deras förmåga att skapa en känsla av gemenskap bland sina anhängare. De är inte bara ett varumärke som man bär; de är en del av ens identitet. Med sin ikoniska tre-stripes-logga och treklöver-symbol har Adidas Originals blivit mer än bara kläder och skor – det är en livsstil.

I Sverige, där streetwear-kulturen har växt sig stark, har Adidas Originals en särskild plats i många hjärtan. Här, i ett land känt för sin minimalistiska design och starka modekänsla, har Adidas Originals blivit ett statement för både stil och komfort. Det spelar ingen roll om du är i Stockholm, Göteborg eller Malmö; du kommer med stor sannolikhet att se Adidas Originals representerade på gatorna.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009