Air Jordan Concord i Lego

3 maj 2015
Air Jordan Concord i Lego

På tal om att det är röd dag idag och många är lediga… @tomyoo23 är också ledig emellanåt och då bygger han bland annat sina favoritsneakers i LEGO. Av helt vanliga LEGO-bitar (förutom Loggan och icy-sulan som specialbeställts) har han byggt ihop ett par Air Jordan XI ”Concord ” i original colorway som när den först släpptes 1995. Sneakern som Tinker Hatfield designade och som trotsade idrottsvärlden med att vara den första idrottsskon med lackläder. Klicka dig in på @tomyoo23 LEGO ideas sida och ge han din support, får hans idé 10 000 likes kan  idén bli till verklighet och vi skulle kunna köpa Air Jordan LEGO-kit i affärerna. Hur coolt vore inte det!!På tal om att det är röd dag idag och många är lediga… @tomyoo23 är också ledig emellanåt och då bygger han bland annat sina favoritsneakers i LEGO.

Av helt vanliga LEGO-bitar (förutom Loggan och icy-sulan som specialbeställts) har han byggt ihop ett par Air Jordan XI ”Concord ” i original colorway som när den först släpptes 1995. Sneakern som Tinker Hatfield designade och som trotsade idrottsvärlden med att vara den första idrottsskon med lackläder. Klicka dig in på @tomyoo23 LEGO ideas sida och ge han din support, får hans idé 10 000 likes kan  idén bli till verklighet och vi skulle kunna köpa Air Jordan LEGO-kit i affärerna. Hur coolt vore inte det!!

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009