Colors x Sheltakärlek

22 januari 2017

Nefertiti, beläget i hjärtat av Göteborg, är en av stadens mest kända nattklubbar och jazzscener. Etablerad som en jazzklubb på 1970-talet, har Nefertiti utvecklats till en mångsidig lokal som erbjuder inte bara jazz men också en bred array av musikgenrer inklusive soul, hip hop, elektronisk musik och mycket mer.

Nefertiti är känd för sin intima och välkomnande atmosfär som drar musikälskare från hela världen. Inredningen är elegant och tidlös, och bidrar till den unika upplevelsen av att se liveframträdanden på denna legendariska plats. Förutom musik, är Nefertiti också värd för olika kulturella evenemang som poesikvällar och konstutställningar.

Nefertiti är inte bara en plats för underhållning; den har spelat en viktig roll i att främja jazzkulturen i Sverige. Många internationella och svenska jazzlegender har uppträtt här, vilket gör det till en måste-besök plats för jazzentusiaster som besöker Göteborg.

Shelta Klädbutik i Göteborg

Shelta, belägen på Andra Långgatan i Göteborg, är en välkänd destination för streetwear-entusiaster. Butiken, som öppnade sina dörrar i början av 2000-talet, har gjort sig ett namn genom att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av streetwear, sneakers och tillbehör.

Känd för sitt fokus på kvalitet och originalitet, erbjuder Shelta ett sortiment av välkända märken samt mer obskyra, upp-och-kommande märken. Butiken har blivit en samlingspunkt för Göteborgs streetwear-kultur, lockande både lokala invånare och besökare.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009