Craig KR Costello på Stilwerk i Hamburg

26 januari 2010
Craig KR Costello på Stilwerk i Hamburg

Jag börjar få en hat kärlek till det herr KR gör. Han gör sjukt feta konstverk som när han målade en mini cooper. Du kan kolla in den videon här. Dock kan jag känna att det börjar bli lite tröttsamt då resultatet ör uteslutande detsamma, Kr’s klassiska droppar. Personligen tycker jag det är skönare att se videorna när han gör sina konstverk en själva resultatet då jag tycker att det är nice att se när färgen rinner ner för konstverket. Även detta börjar bli rätt tröttsamt. Nej nog med hatorade för mig nu. Kolla istället in bilden och videon efter hoppet och berätta gärna vad du tycker om Kr’s projekt.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009