Krink K-60 markerare i nya färger

19 januari 2024
Krink K-60 markerare i nya färger

Krink har länge varit ett respekterat namn inom street art och gatumålningskulturen, och deras K-60 serie markerar en ny era inom konstformen. Kända för sina högkvalitativa bläck och målningsredskap, har Krink blivit synonymt med innovation och kreativitet inom gatumålning.

Vad är Krink?

Krink, grundat av den New York-baserade konstnären Craig Costello, har utvecklats från ett DIY-projekt till ett globalt erkänt varumärke inom street art-världen. Med en bakgrund som graffiti-konstnär har Costello skapat en produktlinje som passar perfekt för de utmanande och oförutsägbara miljöerna som street art-konstnärer ofta arbetar i.

K-60 Serien: En Game-Changer

Krink K-60-serien är känd för sina mångsidiga märkpennor, som erbjuder konstnärer möjlighet att skapa tjocka, livfulla linjer. Dessa pennor är fyllda med högkvalitativt, permanent bläck som fäster på de flesta ytor, från glas till metall och plast. Med en bred färgpalett och dess unika, lättanvända design, är K-60 en favorit bland professionella konstnärer och hobbyister.

Krinks Påverkan på Street Art

Krink har spelat en avgörande roll i utvecklingen av modern street art. Med sina produkter har de inte bara tillhandahållit verktyg för konstnärer utan också bidragit till att legitimera och sprida gatumålning som en konstform. Krink har uppmuntrat konstnärer att utforska och uttrycka sin kreativitet på nya sätt, vilket har lett till en explosion av färg och form på stadens gator världen över.

K-60 och Dess Användare

K-60 serien är särskilt populär bland konstnärer som vill skapa djärva och uttrycksfulla verk. Dess användarvänlighet och mångsidighet gör den till ett idealiskt verktyg för både stora muralmålningar och mer detaljerade verk. Krinks engagemang för kvalitet och innovation återspeglas i varje K-60 penna, vilket gör dem till ett pålitligt val för varje street art-projekt.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009