Mannen bakom Shelta – Göteborgs bästaste sneakersbutik

23 januari 2019
Mannen bakom Shelta - Göteborgs bästaste sneakersbutik

Shelta är känd för sitt noggrant utvalda sortiment, som omfattar allt från exklusiva sneakers till kläder och accessoarer från både etablerade varumärken och uppåtgående designers. De har också varit värd för flera unika samarbeten och events, vilket ytterligare befäster deras roll som en central plats för modekulturen i Göteborg.

Shelta: En Institution inom Street Fashion

Shelta, som öppnade sina dörrar 2004, har snabbt blivit en institution inom street culture i Göteborg. Butiken, belägen på den alternativa och kulturellt rika Andra Långgatan, har blivit en samlingspunkt för sneakersentusiaster och modeintresserade från hela landet.

André och Sheltas Vision

André, som är en av nyckelpersonerna bakom Shelta, har med sitt passionerade engagemang och sin vision bidragit till att skapa en butik som inte bara säljer produkter, men också förmedlar en känsla av community och kärlek till street fashion. Hans kunskap och känsla för trender har gjort Shelta till mer än bara en butik – det är en plats där mode, konst och kultur möts.

Shelta idag

Idag fortsätter Shelta att vara en av de främsta destinationerna för street fashion i Sverige. Med sitt finger på pulsen och en ständig strävan efter att erbjuda det senaste inom sneakers och streetwear, fortsätter de att locka både lokalbefolkningen och besökare från hela världen.

Vi på streetfashion.se måste tyvärr meddela att vår ursprungliga intervju med André från Shelta, en framstående butik för sneakers och street fashion på Andra Långgatan i Göteborg, har gått förlorad i våra arkiv. Som en uppföljning och i brist på den ursprungliga intervjun, vill vi ändå ge våra läsare en inblick i denna unika butik och dess betydelse för modekulturen i Göteborg.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009