Ny the Hundreds x Michael Lau desiger toy

15 december 2009
Ny the Hundreds x Michael Lau desiger toy

The Hundreds har många trogna fans i Sverige så ni därute sov inte på det andra samarbetet mellan Michael Lau och The Hundreds. Tyvärr finns det inget officiellt release datum än, men så fort vi vet något så kommer vi givetvis skriva om det. Jag gillar verkligen denna leksaken och hade definitivt kunnat tänka mig att ha den på mitt skrivbord. Så vill ni där ute skicka en julklapp till mig och om leksaken kommer ut innan jul får ni gärna göra det. Skämt å sido. Jag diggar verkligen vad Michael Lau har gjort under 09 och The Hundreds levererar nästan alltid feta prylar så det känns som ett ganska givet samarbete. Jag hoppas de båda parterna fortsätter göra co-labs under 2010.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009