DJ Large presenterar Tusen och 12

8 juni 2016
DJ Large presenterar Tusen och 12


DJ Large, en framstående DJ från Uppsala, mottog titeln ”Årets DJ” vid Kingsizegalan 2012, ett erkännande av hans framstående bidrag till musikscenen. Genom åren har han regelbundet släppt samlingsskivor som presenterar en noggrant kuraterad samling av årets främsta låtar, vilket ger en inblick i de senaste trenderna och talangerna inom musikvärlden.

Nu är det återigen dags för en ny utgåva, och på samlingsskivan ”2Tusen&12” presenteras några av årets bästa spår. Skivan innehåller verk av välkända namn som Kartellen, Näääk & Nimo, och Aki från Labyrint, bland andra. Detta urval representerar en mångsidig blandning av genrer och stilar, vilket speglar den rika mångfalden inom svensk musik under året.

”2Tusen&12” är inte bara en samling av populära låtar, utan också ett uttryck för DJ Larges talang att identifiera och lyfta fram de mest inflytelserika och uppskattade låtarna från en mängd olika artister. Denna samlingsskiva erbjuder en unik möjlighet för lyssnare att uppleva det bästa från det gångna året, samlat på ett ställe, och är ett måste för alla som vill hålla sig uppdaterade med det senaste inom svensk musik.

Genom sitt engagemang och sin skicklighet fortsätter DJ Large att vara en viktig influens inom den svenska musikscenen, och hans samlingsskivor är inte bara en hyllning till årets musik utan också en spegling av hans egen artistiska vision.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009