Intervju med mr gatuslang himself Pontus Gustavsson

2 februari 2020
Intervju med mr gatuslang himself Pontus Gustavsson

Med stor besvikelse meddelar vi att vår värdefulla intervju med Pontus Gustavsson, mannen bakom den inflytelserika podcasten Gatuslang, tyvärr har gått förlorad i våra arkiv. Vi hade en givande och insiktsfull konversation med Pontus, där han delade med sig av sin passion, kunskap och erfarenheter inom svensk hiphop. Det är en stor förlust för oss och våra läsare, och vi beklagar att vi inte kan dela denna unika inblick med er.

Vem är Pontus Gustavsson?

Pontus Gustavsson är en betydelsefull figur inom svensk hiphop. Han har varit en drivande kraft bakom viktiga communitys som Whoa och svenskunderjord.com. Hans engagemang och dedikation har varit centrala i att ge den svenska hiphopen ett djupare och mer sammanhängande forum. Gatuslang, hans podcast, är inte bara en samling av intervjuer; det är en kulturhistorisk dokumentation av genren, där han erbjuder en unik inblick i liv och karriärer hos några av genrens mest framstående profiler.

Gatuslangs Bidrag till Svensk Hiphop

Gatuslang har blivit en plattform för djupgående samtal och intervjuer med kända namn som Ken Ring, Thomas Rusiak, Promoe och Lilleman. Podcasten, som släpps veckovis, har blivit en viktig del av den svenska hiphopscenen och firade nyligen sitt tvåårsjubileum, vilket sammanföll med en spelning av Dilated Peoples på Debaser Medis.

En Alternativ Källa

För de som är intresserade av att lära sig mer om Pontus Gustavsson och hans arbete med Gatuslang, rekommenderar vi starkt Kingsize Magazines intervju med honom. Där får ni en detaljerad inblick i hans drivkrafter, hans syn på svensk hiphop och hans arbete med Gatuslang. Kingsize Magazines intervju är en utmärkt resurs för att förstå Pontus Gustavssons betydelse inom svensk hiphop och du hittar den här.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009