Jag kommer DJ Large feat rapper ted remix

2 maj 2017

https://music.youtube.com/watch?v=KylOWl1pkqY&si=Z-BGo7MzZexruWJ5

Dj Large förgyller denna måndag med en löjligt trevlig remix på Veronica Maggios sommarplåga “Jag Kommer”- och med en sådan titel så vet du att Rapper Ted var tvungen att gästa…

Det är är ett äldre släpp vi körde på Streetfashion.se för över 7 år sedan med uppdaterad text här nedan.

När det gäller att skapa en remix som fångar essensen av en redan populär låt och samtidigt lägger till ett nytt lager av kreativitet, är ”Jag Kommer” av DJ Large feat. Rapper Ted ett lysande exempel. Denna remix är inte bara en hyllning till originalet utan en fristående konstverk som berikar den svenska hiphopscenen.

DJ Large – En Mästare bakom Skivspelarna

DJ Large, välkänd inom den svenska hiphopgemenskapen, är känd för sin skicklighet att blanda olika genrer och skapa ljudlandskap som är både komplexa och medryckande. I denna remix visar han än en gång varför han är en av de mest respekterade DJ:erna i landet.

Rapper Ted – Ett Nytt Namn på Scenen

Rapper Ted, trots att vara relativt ny på den svenska hiphopscenen, har redan gjort ett avtryck med sin distinkta stil och flöde. Hans bidrag till remixen ”Jag Kommer” är bevis på hans talang och potential som artist.

Remixen: En Ny Dimension

”Jag Kommer” i sin remixade form tar låten till nya höjder. Med en skarp produktion som kombinerar klassiska hiphopelement med moderna inslag, skapar DJ Large och Rapper Ted en version som är både fräsch och nostalgisk. Rapper Teds verser lägger till ett nytt perspektiv och en ny röst till låten, vilket ger den en extra dimension av djup och relevans.

Mottagande och Inflytande

Denna remix har snabbt blivit populär bland fans och kritiker, och hyllas för sin originalitet och sitt innovativa tillvägagångssätt. Det är en remix som inte bara respekterar originalet utan även utmanar och utvidgar gränserna för vad svensk hiphop kan vara.

Sammanfattning

”Jag Kommer” av DJ Large feat. Rapper Ted är ett lysande exempel på hur en remix kan bli mer än bara en ny version av en befintlig låt; det kan bli ett helt nytt verk som står på egna ben. Med sitt dynamiska samarbete och kreativa vision har de båda artisterna skapat något som kommer att ekar länge inom den svenska hiphopscenen.

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009