Tommy Bläck ft Öris Ågren – Ett ton tegel

28 september 2011

“Ett Ton Tegel” som gästas av Öris & Ågren är den andra läckan från Tommy Blacks kommande projekt – The Medkit.

(Den första läckan “Supernatural” som släpptes i juni och gästas av Ab-Soul hittar ni här: http://fb.me/WabgDQzc ).
Förutom Organismen och Öris samt ett gäng instrumentaler så kommer projektet även att gästas av bl.a Butch Cassidy & Pr1me (Blues Brotherz), Schoolboy Q och Stockholmssyndromet för att nämna några. The Medkit skulle ha släppts redan i April 2011, men har blivit uppskjutet och är beräknad att släppas i slutet av hösten detta år.

Tommy Black är en producent från Sverige som främst är känd för sina samarbeten med Top Dawg Entertainments
Kendrick Lamar, Ab-Soul och Schoolboy Q och är en av nyckelproducenterna på Kendrick Lamars kommande LP som beräknas att släppas i början av 2012. Tommy ligger bakom produktioner som “Blow My High (Members Only)” och “Chapter Six” från Kendrick Lamars kritikerrosade Section 80, “Heaven & Hell” från Kendricks (O)verly (D)edicated, “Fantasy” från Schoolboy Qs Setbacks och “Almost There” från Ab-Souls Long Term Mentality, och listan fortsätter.

För er som också vill kolla in Tommy Blacks intrumentala ep “Interludes Of Life” som släpptes i år, så hittar ni den här: http://fb.me/PDjiA1pX ).

SFSE

Nyheter, artiklar och tips inom streetwear, mode, design, konst och teknik som relaterar till SFSE. Vi har skrivit till och från på Streetfashion.se sedan 2009